Η έκθεση ασφαλείας αυτή περιλαμβάνει όλα τα ευρήματα του οργανισμού μας έως σήμερα. Η Ruyan επέτρεψε ελαστικότητα στην φύση των ελέγχων που διεξήχθησαν. Οι έλεγχοι που δημοσιεύονται υποστηρίζονται από υπογεγραμμένες αναφορές των συμβεβλημένων εργαστηρίων. Κανένα αποτέλεσμα δεν αλλοιώθηκε ή επισυνάπτεται ημιτελές. Η έκθεση ασφαλείας περιλαμβάνει αποτελέσματα επιπλέον ελέγχων σε ατμό και φυσίγγια, που διεξήχθησαν κατόπιν της τελευταίας έκδοσης 21/10/2008. Τα συνοπτικά συμπεράσματα της έκθεσης παρέμειναν αναλλοίωτα.
 Πηγή χρηματοδότησης και αποκήρηξη
 Η εταιρεία RUYAN® e-τσιγάρα και τα χρηματικά ποσά για τους ελέγχους των προϊόντων της εδόθησαν κατόπιν σύναψης συμβολαίου με την Ruyan (Holdings) ltd Hong Kong, τα αποτελέσματα είναι αποκλειστικά του ερευνητή. Ούτε ο ερευνητής ούτε το ιστιντούτο Health New Zealand ltd είναι μέτοχος της Ruyan (Holdings) co. Ltd.
 Dr Murray Laugesen
 Luttelton Christchurch, 8082, New Zealand
 30 Oκτωβρίου 2008
 Περίληψη
 Σκοπός.

 Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να βοηθήσει τις ρυθμιστικές αρχές στην αξιολόγηση της ασφάλειας των RUYAN® e-τσιγάρων και των φυσιγγίων τους καθώς και τους πιθανούς κινδύνους και οφέλη από την απελευθέρωση της χρήσης τους. 

Μέθοδος 
 Το ινστιντούτο Health New Zealand σύναψε συμφωνία με 7 κορυφαία κυβερνητικά πανεπιστημιακά και ιδιωτικά εργαστήρια στη Νέα Ζηλανδία και στον Καναδά για να εκτελεί ανεξάρτητα διάφορους ελέγχους στα φυσίγγια των RUYAN® e-τσιγάρων που περιέχουν ή όχι νικοτίνη. 
Ευρήματα.
 Τα RUYAN® e-τσιγάρα έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλής υποκατάστατο του καπνίσματος. Lιάφορα αποτελέσματα ερευνών επιβεβαιώνουν αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι πολύ ασφαλή σε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα και επίσης ασφαλή σε απόλυτη κλίμακα και σε όλες τις δοκιμασίες που τα υποβάλαμε. Με την χρήση μικροηλεκτρονικής εξατμίζει μεμονωμένα για κάθε αναρρόφηση πολύ μικρές ποσότητες νικοτίνης  διαλυμένης σε προπυλενογλυκόλη, δύο πολύ γνωστές ουσίες με εξαιρετικά ασφαλή συμπεριφορά στους ανθρώπους, μέσα σε αέριο διάλυμα (aerosol). Κάθε αναρρόφηση περιέχει από 1/3 έως 1/2 της ποσότητα νικοτίνης που περιέχεται σε κάθε αναρρόφηση ενός παραδοσιακού τσιγάρου. Το υγρό του φυσιγγίου δεν περιέχει καπνά (tobacco) και καμία καύση δεν λαμβάνει χώρα.

Όλη η έρευνα εδώ  ekthesi-asfaleias

Advertisements